tiistai 11. joulukuuta 2012

Handuja! (sekä flunssa, narinaa ja joululahjoja)

Kolmen kuukauden reissu Mikkeliin on takana ja takana on myös viikko lomailua ja toinen viikko (itse myönnettyä) sairaslomailua. Sairastuin kunnon flunssaan harjoittelun jälkeisen lomani päätteeksi, enkä ole viikkoon jaksanut tehdä oikein mitään. Paitsi haahuilla kotona pyjamassa ja juoda teetä. Flunssa kun on osoittatunut kieroksi ja sitkeäksi, välillä on jo ollut parempi päivä ja sitten seuraavana aamuna: räkää ja yskää ja kurkkukipua. Inhottaa valittaa, mutta valitanpa silti täälläkin. Facebookissa olen sitä tehnyt jo varmasti liikaakin.

Neulomisen kanssa on ollut vähän niin ja näin. Sain kuitenkin kaksi joululahjaneuletta valmiiksi. Niistä tulee tänne kuvia myöhemmin, mutta Ravelrystä projektit jo löytyvät. 

Ellie laittoi jotain Handujaan myyntiin ja sain tutustua tarjontaan kuin kanta-asiakas ennakkomyynnissä. Hankin sitten itselleni ihka ensimmäiset Handuni. Ne ovat ihania. Keltaisesta sukkalangasta (villaa ja bambua) tulee sukat itselle, onhan se kiistämättä mun väri :) Merinovillalangasta tulee Herbivore (ravelrylinkki), myös itselle.

Viime päivinä minua on sukattanut ja pahasti. Haluaisin neuloa sukkia, kaikenlaisia ja itselle. En tiedä johtuuko se flunssasta ja jatkuvasta viluntunteesta. Lomallani ennen flunssaa olin kotonakotona lakeuksilla ja neuloin siellä ikuisuuksia puikoilla olleita Paraphernalia-sukkia (oli pakko ottaa mukaan jotain muuta kuin jouluneuleita, että salaisuudet säilyisivät aattoon saakka). Sukat päätin nyt sitten tehdä itselleni. Ehkä flunssa jo silloin hiipi nurkan takana ja varpaita palelsi kun sukat edistyivät niin hyvin. Nyt ne ovat olleet telakalla jouluneuleiden takia. Mielessä on silti  monet Cookie A:n sukat jotka haluaisin tehdä.. Ehkä sitten jouluneuleiden jälkeen. Paraphernalia-sukat kyllä teen valmiiksi jouluksi, vaikka sitten yötyönä. Tai viimeistään junassa matkalla joulunviettoon.Onneksi ne ovat jo hyvällä mallilla.

Olen muuten todella tyytyväinen uusiin KnitPron sukkapuikkoihini. Kevyet mutta tukevat, eivät tunnu hennoilta kuten ohuet bambupuikot. Ja ovat sen verran "tihkeät" että silmukat pysyvät puikoilla. Minulla on aikankin ollut se ärsyttävä ongelma metallisten puikkojen kanssa, että ne ovat liian liukkaat ja luistavat työstä tuon tuosta. Suosittelen lämpimästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti