sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Uusi vuosi

Uusi vuosi lähti käyntiin sairastellen. En saanut kunnon flunssaa, mutta kurkku oli aamuisin kipeä ja olo muutenkin surkea yli viikon ajan. Olisin mielummin ottanut muutaman päivän kunnon räkätaudin, mutta eipä sitä voi valita. Ulos ei voinut mennä eikä muutenkaan tehdä mitään mikä olisi vaatinut huimaa keskittymistä. Siispä katsoin tv:tä, join teetä ja neuloin.


Ja valmista myös tuli. Tilauksesta tehty pipo/myssy. Ohuempi ja "keväisempi" kuin aikaisemmin tekemäni, mutta muuten samanlainen. Kyseisestä aikaisemmasta myssystä ei taida olla kuvaa täällä. Langasta en muista muuta kuin että se oli 100% villaa ja myssy neulottiin kaksinkertaisesta langasta. Tässä versiossa lankana on Novitan Samos. Yritin muuten etsiä sitä Novitan sivuilta. En löytänyt. Vieläkö se on tuotannossa? Pipoon käytetty lanka on odotellut laatikossa jo jonkin aikaa. Harmittaa mikäli tuota lankaa ei enää tehdä, koska se on mukavan pehmeää. Malli on oma tuotos.


Toinen valmistunut tuotos olivat lapaset. En muista koska olisin viimeksi tehnyt lapaset. Ala-asteen kolmannella luokalla kenties? Näissä lankana on Dropsin Merino Extra Fine. Nimensä veroista, ihanan pehmeää. Malli on nimeltään Peuransarvi ja löytyy Ullan numerosta 01/08.Ja lopuksi vielä esittelyssä joululahja. Vaikka millä mitalla mahtavia neulemalleja. Jei!3 kommenttia:

 1. Sairastelu ei ole kivaa, vaikka se antaakin aikaa neulomiselle ja on loistava syy juoda enemmän teetä. ^^

  Lapasia on hauska tehdä. Itse ajattelin neuloa keväällä yhdet lapaset kanssa. Olisi kyllä liian monta ohjevaihtoehtoa taas.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin tehdä seuraavat lapaset siitä kirjasta jonka sain sulta. Ullasta löytyy tosi kivoja lapasten ohjeita. Itse ajattelin tehdä jossain vaiheessa Karisma -nimiset lapaset. Lapasia on mukava neuloa, varsinkin kun näkee, että valmista tulee..

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat lapaset, tahtoo kans! :) Ja ihana myssy. Samosta oli tosiaan kiva neuloa, on kuulemma poistunut valikoimasta ainakin väliaikaisesti. Pikaista paranemista! :)

  VastaaPoista