lauantai 24. syyskuuta 2011

Tunnustus ja pieniä sieviä sieniä

Blogissa on ollut viime aikoina vähän hiljaisempaa, syy: opiskelut. Pitäisi tehdä gradua, lukea tentteihin ja istua luennoilla. Lisäksi minulle tuli tähän "viimeiselle vuodelle" vielä lisää opintoja kun pääsin oman oppiaineeni järjestämälle arkistolinjalle, mikä tarkoittaa paitsi noin parinkymmenen opintopisteen suorittamista ja puolen vuoden harjoittelua, myös parempia työmahdollisuuksia valmistumisen jälkeen. Kiirettä siis pitää ja neulominen jääkin aika vähälle. Iltaisin olen vain ihan poikki. Jotain muuta olen sentään saanut aikaan: syksyn satoa tuli kuivattua talven varalle. Kokeilumielessä vuokrattiin VY:ltä kasvikuivuri. Tulevaisuudessa voisi kokeilla kuivata vaikka omenoita. Tosin eipä tiedä mistä kuivuria saisi lainaan, VY:n kohtalo kun on mikä on. Toivottavasti sen palvelut tulevat kuitenkin säilymään jossain muodossa.
Sain myös Ellieltä tällaisen tunnustuksen. Lämmitti mieltä, kiitos! Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään eteenpäin. 


1. Lempiruoka: Erilaiset keitot, erityisesti sienikeitot
2. Lempimakeiseni: Tumma minttusuklaa
3. Lempiluettavani: Monia, mutta ylitsekaiken Laura Honkasalon kirjat Sinun lapsesi eivät ole sinun ja Eropaperit
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Yhdessä neulekavereiden kanssa tai jos ei ole seuraa tarjolla, niin sohvalla telkkarin ääressä.
5. Lempielokuva. Näitäkin on monia ja hyvin erilaisia, mutta esimerkkeinä Somewhere, Mammutti, Juno ja Kunniattomat paskiaiset

Tämä tulisi lähettää eteenpäin viidelle, mutta moni blogi, jolle haluaisin tämän antaa, on jo sen saanut, joten myönnettäköön seuraaville: Ilman aloitusta - hetkiä kaupungista ja Suklaata, hiekkarantoja ja villasukkia

Seuraavan postaukseen lupaan kuvia eräästä neuletapaamisesta. Kuvat ovat kännykässä, mutta piuha, jolla ne saa ulos on Punkaharjulla, joten pitää odottaa ensi viikkoon.


1 kommentti:

  1. Mie huomasin lauantaina junassa, että olit laittanut miulle tehtävän. Täytyy pohtia vähän ja laittaa seuraavan päivityksen yhteyteen.

    Tuo Vuokralaisyhdistyksen tilanne on mielenkiintoinen. Harmillista jos kerhotila ei ole jatkossa käytettävissä. Se on pelastanut monet juhlat.

    VastaaPoista