torstai 23. helmikuuta 2012

Kärki auki!

Lammas lähti uuden omistajansa mukana Espooseen. Nimekseen se sai BäÄÄ!, painotus lopussa. Tosin nimi oli yhden kerran myös Lammas, mutta useammin siis BäÄÄ! 

Laiskasta neulomisinnosta ja kiireestä huolimatta sain kuitenkin sukat valmiiksi. Tästä kuvasta voisi ajatella, että sukat ovat tavalliset ohuemmat polven alapuolelle ulottuvat villasukat.


Näiden sukkien jippo on siinä, että ne ovat kärjestä auki. Ohje on Novitan sukkalehdestä, joka ilmestyi viime vuonna. Kun ensin näin ohjeen, ajattelin, että onpa typerää, kuka nyt haluaisi villasukat ilman kärkiä. Sitten tajusin, että nämähän on tosi näppärät, jumpan jälkeen kun täytyy kävellä kylmässä kotiin. Jalat ovat jumpan jälkeen lämpimät ja haluaisin pitääkin ne sellaisina, mutta villasukilla tulee yleensä kuuma. Ja säärystimillä on ikävä tapa rullautua ylös niin, ettei nilkat pysy lämpimänä. Nämä ovat varmasti oivat myös yöllä. Lankana näissä on SandnesGarnin Sisu.

Sain muuten aivan ihanan kirjeen reilu pari viikkoa sitten. Se sisälsi tilauksen Angry birds -amigurumille. Siitä lisää ensi kerralla. Nyt on pakko palata arkeen ja tenttikirjan ääreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti