torstai 21. maaliskuuta 2013

Reppana

Hankin uuden puhelimen. Lähinnä sen vuoksi, että tarvitsen paremman netin puhelimeen ja puhelimen, jolla nettiä on helpompi käyttää. Noh, uuden puhelimen suuri näyttö vähän pelottaa mua. Siis se miten herkästi se hajoaa. Olen nähnyt liian monta säröillä olevaa näyttöä. Pitäisi ostaa sille kunnon suojakuori, mutta just nyt ei ole rahaa. Siispä virkkasin jämälangoista pussukan. Väliaikaisratkaisuksi. Vaalea lanka on muinaista Novitan Samosta, tumma Novitan Miamia. Varmaan aika lailla samaa tavaraa? 

Pussukasta tuli aika reppanan näköinen. Vähän kuin alakoululaisen ensimmäinen virkkaustyö, jota mennään esittelemään äidille ja äiti kehuu, vaikka tekele olisi kuinka karsea. 
Tämä ei ehkä ole mun kaunein aikaansaannos, mutta ajaa asiansa. Kai tällä nyt saa edes jotain säälipisteitä kaikkien niiden hienojen suojakuorien joukossa? Niiden, joissa on jotain kivaa härpäkettä tai joku vitsikäs juttu?


2 kommenttia:

  1. Se on hieno! Mä en pääsis virkkaamalla edes noin pitkälle! :) Semmonen pomminkestävä suojakuori tsydeemi kannattaa kyllä hankkia. Clas Ohlsonilta vois löytyä edullisesti, mutta ainahan puhelin tarvitsee vielä lämmike-pussin etenkin talvella. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Pitääkin käydä Clas Ohlsonilla. Ehkä voin suojakuoren lisäksi käyttää tuota lämmikkeenä. Luulen, että munkin puhelin tarvii pakkasella jotain lämmittävää. Edellinen ainakin tarvitsi..

    VastaaPoista