torstai 24. marraskuuta 2011

Messut ja jo jotain valmista

Messuilla oli mukavaa. Siellä oli vaikka ja mitä. Viime vuodesta viisastuneena otettiin eväät mukaan. Tässä kuvassa ne ovat jopa terveellisen näköisiä, vähemmän terveelliset eväät syötiin myöhemmin.

Noudatin ostoslistaani melko hyvin. Huivilanka vaan jäi ostamatta, koska en löytänyt mieleistä. Ei sillä etteikö olisi ollut mistä valita. Olin vaan jo mielessäni päättänyt millaista lankaa haluan, enkä voinut ostaa mitään muuta. En, vaikka sellaista lankaa, jonka mielessäni näen, ei välttämättä ole edes olemassa. Ostamillani sukkapuikoilla on ollut jo käyttöä. Ursus-kämmekkäät valmistuivat ennätysvauhtia jo viikonloppuna. Muokkasin ohjetta hiukan lisäämällä silmukoita ja tekemällä peukalokiilan. Ilmeisesti käteni on vaan sen verran leveä, että malli ei sopinut. Jätin pois myös yläreunan 1o 1n -joustinneuleen.


Lanka on Dropsin Nepalia. Väri ei kuvassa näy kovin hyvin, mutta on aika ihana. Lankaa kului vain hiukan yli 50g. Tällä hetkellä työn alla on messuostoksista pipo Dropsin Alpaca -langasta. Lähiaikoina olisi vaan niin paljon muutakin tekemistä, että taitaa neulomiset jäädä vähemmälle ennen joulua. Tai ainakin pitäisi jättää, mutta saa nähdä jääkö..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti