tiistai 23. lokakuuta 2012

Virhe ja kuinka voit peittää jälkesi

Sain tuskaisen mustan Wurmini valmiiksi! Käsityön eteneminen on suoraan verrannollinen gradun etenemättömämyyteen. Mutta kuka sitä töiden jälkeen enää jaksaa muuta kuin neuloa ja katsoa Downton Abbeyn uusia jaksoja netistä. 

Tuon Wurmin kanssa kävi niin, että reunaa kääntäessäni tuli siihen ikävä ryppy. Jos lanka olisi ollut jotain muuta kuin mustaa, olisin varmaan purkanut ja tehnyt uusiksi. Nyt en jaksanut. Tuo ryppy sattui juuri silloin kun eniten kirosin lankavalintaani, tai tarkemmin sanoen värivalintaani. Päätin sitten virkata kukan peittämään virhettä. Nyt kun tänään otin pipon käyttöön, totesin, että pipo on oikeastaan kivampi kukan kanssa kuin ilman. Ilman kukkaa pipo on aika tylsä, tavallinen musta myssy. Kukka on virkattu kahdella erivärisellä jämälangalla kiinteistä silmukoista, reunassa on nirkko ja keskellä iso nappi. Ensin ajattelin ommella kukan kiinni myssyyn, mutta päädyin kiinnittämään kukkaan hakaneulan, joten voin tehdä useita erilaisia kukkia ja vaihdella niitä mielen mukaan.

On muuten hankalaa ottaa itsestään kuvia ja vielä vaikeampaa rajata kuva niin ettei naama näy. Ja haluan edelleen pitää blogiani niin ettei kukaan malleista tai minä itse olisi tunnistettavissa kuvista. Siitä johtuen tällainen ratkaisu, jossa myssy ei näy kokonaan. Kuten kuvista näkyy, tämä Wurm on tiukempi kuin aikaisempi, joka on ehkä turhankin suuri.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti