maanantai 19. marraskuuta 2012

Messut 2012

Viime viikonloppuna oli taas Tampereen messujen aika. Tänä vuonna lähdimme ystävän kanssa messuille jo perjantaina. Aikaisempina vuosina olemme olleet paikalla lauantaina, jolloin messuilla on ollut todella paljon kävijöitä. Perjantaina väkeä oli huomattavasti vähemmän, oli enemmän tilaa kierrellä, eikä joka paikkaan tarvinnut jonottaa niin tuhottoman kauan. 

Viime vuodesta poiketen en ollut tehnyt ostoslistaa. Osaksi siitä syystä, etten ehtinyt, eikä tänä vuonna ollut listalla mitään ehdottoman pakottavaa ostosta. Etukäteen olin kyllä suunnitellut ostavani KnitPron pyöröpuikkosetin, jonka sitten ostin Lankaidean kojusta. Alla kuva siitä, ja muista ostoksista (tosin huomasin vasta kuvan otettuani, että kuvasta puuttuu yksi ostos, KnitPron 2,50 mm 150cm pyöröpuikko). 


Oranssisävyinen lanka on Tapion kaupan kojusta, tarkoitettu huiviin. Vielä kun keksisi jonkin ihanan mallin. Muutaman vaihtoehdon keräsin jo Ravelryn kirjastoon. Ostin myös KnitPron sukkapuikot kokoa 2,75mm ja 3,25mm. Mistään ei kuitenkaan löytynyt kokoa 3,75mm, jonka myös haluaisin. Novitan lastenpuikot ostin siskontytölle. Piti ostaa myös Novitan seiskaveikka Raita -lankaa, mutta Novitan pisteessä oli niin järkyttävä tungos, ettei tehnyt mieli mennä sekaan. En ymmärrä onko siellä niin suuret alennukset, vai miksi siellä on aina messuilla niin paljon ihmisiä. Kun niitä samoja lankoja saa lähes joka paikkakunnalta. Itse hain siskontytön langan tänään Mikkelin Anttilasta, siellä ei ollut lankaosastolla muita mun lisäksi. 

Violetti ja turkoosi lanka on Pirkanmaan kotityön Kirjo-Pirkkaa. Oli niin kivan värisiä, että ostin. Tarkoitettu sukkalangoiksi. Tänä vuonna meillä oli taas tuttuun tapaan käsityöt mukana. Oma käsityö näyttää tällä hetkellä tältä: 
Kyseessä on jouluprojekti, joten kuvia valmiista tulee vasta joulun jälkeen. Tosin tämän lahjan saaja ei kyllä vielä ymmärrä mitään joulusta tai joululahjoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti