torstai 26. syyskuuta 2013

Se toinen harrastus

Ensimmäinen bloggaus kännykällä. Syynä viimeisiään vetelevä tietokone, joka toimii ainoastaan vikasietotilassa ja jolla ei voi juuri muuta tehdä kuin selata nettiä. Onneksi uusi on jo matkalla.

En yleensä pelkästään neulo, vaan katson samalla leffoja, Yle Areenaa,  tai ihan vain telkkaria. Helsingissä ei minulla telkkaria ole ja nyt kun läppäri on poissa pelistä, ei ole juuri tullut neulottua. Sen sijaan olen lukenut iltaisin töiden jälkeen. Kuvan kirjapinossa alimmaisena olevan Khaled Hosseinin Ja vuoret kaikuivat suorastaan ahmin. Koukuttava ihana tarina ihmiskohtaloista. Seuraavaksi on vuorossa Zadie Smithin Kauneudesta. Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelijaa suositteli sisko, Ken Follettin Kun suuret sortuvat on puolestaan kirjavinkki ystävältä. Tuntuu kuin olisi löytänyt vanhan harrastuksen uudelleen. Kirjojen lukemisen ilman huonoa omaatuntoa. Ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, ettei lue jotain opiskelujen kannalta tärkeää. Ihana tunne!

Sain myös työkavereilta ihan uuden harrastuksen: orkidean. Niiden hoito on kuulemma haastavaa. Onneksi ohjeita löytyi Suomen orkideayhdistyksen sivuilta. Katsotaan miten käy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti