sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Aloitin taas...

..uutta. Vaikka keskeneräisiäkin on. Ystävä luonnehti minua joskus yhden työn naiseksi. Joskus olinkin sellainen. En aloittanut uutta käsityötä ennen kuin edellinen oli ainakin neulottu valmiiksi. Pingotus ja kokoaminen veivät kyllä aina aikaa. Nyt on jotenkin maaninen olo käsitöiden kanssa. Haluan aloittaa ja neuloa sitä tätä ja tuota. Nyt ufoja alkaa olla käsityökori ja kässäpussi täynnä. En kuitenkaan ota stressiä. 

Aloitin tosiaan Honey Cowl -huivin. Lanka on Karnaluksista Tallinnasta ostamaani Regia Silkiä. Malli on hauska tuubihuivi, jonka mallineule on todella simppeli. Tarkoitus olisi käyttää samaa mallineuletta myös jonkinlaisessa myssyssä. 


Kirjojen kanssa on samanlainen maaninen olo. Olisi niin paljon luettavaa jo valmiiksi ja samaan aikaan on ilmestynyt ainakin kolme uutta kirjaa, jotka haluaisin lukea. Loppuvuoden aikana on tiedossa onneksi ainakin kuusi lomapäivää, jotka täytyy pitää ennen kuin työt päättyvät. Voin sitten kaikessa rauhassa neuloa ja lukea maanisesti. Tuntuu, että yritän ottaa kaiken ilon irti siitä, että töiden jälkeen ei ole aivan pakko tehdä mitään. Yritän sitten neuloa ja lukea niin paljon kuin mahdollista, koska sille ei juuri ole ollut aikaa silloin kun tein gradua. Tai jos luin tai  neuloin, tuli siitä huono omatunto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti