tiistai 8. lokakuuta 2013

Kolmannet

Lauantaina lahjoitin eräälle ihanalle ystävälle kolmannet tekemäni junasukat. Junasukat ovat aina yhtä ihanat neuloa. Tällä kertaa, kuten viimeksikin, valitsin värin, josta tiedän äidin pitävän. Vauvalta kun sitä ei vielä voi kysyä. Itselläni on ohje naapurilta aikoinaan saatuna kopiona. Asuminen sekä Turussa että Helsingissä on siitä ärsyttävää, että kaikki tärkeät asiat on aina väärässä kaupungissa. Onneksi löysin junasukkien ohjeen täältä
Pahoittelut taas kuvan huonosta laadusta. Tällä kertaa kamera oli väärässä kaupungissa ja täytyi käyttää puhelimen kameraa. Lisäksi oli jo hämärää kun kiireessä nappasin kuvan. Oikeasti lanka on paljon kirkkaampaa, limen vihreää. Lanka on muuten Sisua, josta olen aikaisemmatkin junasukat, jotka olen neulonut.

Tänään tuli valmiiksi Herbivore-huivi. Se odottaa pingotusta, jonka todennäköisesti ehdin tehdä vasta viikonloppuna kun olen taas Turussa. Mutta huivi oli ihana neuloa. Ravelryn jonossa on jo kaksi muutakin Stephen Westin suunnittelemaa huivia odottamassa ja olen jo hiukan suunnitellut mistä langoista ne neuloisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti